.

TEXACO OLAJOK A HORVÁTH RUDOLF-FLOTTÁBAN

13-04-2017

A világhírű Texaco kenőanyagok védik a Horváth Rudolf Intertransport Kft. kamionjainak alkatrészeit, miután az amerikai márka hivatalos magyarországi importőre, a Prista Oil-Hungary Kft. elnyerte a logisztikai vállalkozás beszállítói jogát a 2017 évre.

A legnagyobb 100% magyar tulajdonú háttérrel rendelkező közúti fuvarozó és szállítmányozó vállalat, a Horváth Rudolf Intertransport Kft. közel 300 Scania, Volvo és Mercedes tehergépjárművel rendelkezik.

Az ügylet keretében a Prista Oil a kiváló minőségű Texaco Ursa motor- és hajtóműolajokat szállít a fuvarozó cég hatvani telephelyén működő saját szervizébe. A Texaco kenőanyagok fejlesztője és gyártója a Chevron Corporation, a második legnagyobb amerikai energetikai cég, a világ egyik legnagyobb vállalata. A Chevron a kiváló minőségű alapolajoktól a csúcstechnológiát képviselő adalékanyagokig kenőanyagainak minden összetevőjét saját maga állítja elő a világ több pontján működő ellátási láncán keresztül. Az európai késztermékgyártás a Chevron belgiumi gyárában történik: A Prista Oil-Hungary Kft. közvetlenül ebből az üzemből szállítja Magyarországra a kenőanyagokat.

A Prista Oil Holding a közép-kelet-európai régió egyik legnagyobb,  kenőolajok, kenőzsírok és speciális folyadékok gyártásával, kereskedelmével és forgalmazásával foglalkozó vállalata, amely érdekeltségekkel rendelkezik Európa és Közép-Ázsia 14 országában. Régiónkban a Chevron Texaco márkájú kenőanyagainak egyetlen hivatalos importőre.

Vissza