.

Egy ideális autószerviz – a megvalósult álom

19-02-2019

Milyen az ideális autószerviz? Gépkocsitulajdonosként gyakran fejtörést okoz, hová vigyük az autót javíttatni, ahol nyugodtak lehetünk afelől, hogy megbízható és gondos kezekben van. Lássuk, mit gondol erről Répay András, a budakeszi Bosch szerviz tulajdonosa.

„Mindig gondban voltam, amikor a gépkocsim javításáról kellett gondoskodnom. Hova vigyem? Kiben bízhatok meg? Ilyenkor elgondolkodtam, elvárásaim szerint hogyan működne jól egy autószerviz: biztosítaná a munkák átláthatóságát, a ténylegesen elvégzett munkákat normál áron számlázná érvényesíthető garanciális feltételek mellett, az ügyfeleket korrekten tájékoztatná és barátságosan szolgálná ki, kellemes és kulturált környezetben.

Aztán egyszer csak adódott a lehetőség: létrehozni egy saját javítóbázist tapasztalt, folyamatosan képzett szakemberekkel. A Bosch Car Service hálózat keretei nyújtják a márkaszervizekhez hasonló munkafelvételi és számlázási megoldásokat. A diagnosztikai eszközeik és a megfelelő szakmai hozzáférések a különböző márkák javítási adatbázisához lehetővé teszik a színvonalas munkát. Mindezt márkafüggetlenül, minőségellenőrzéssel. Így indultunk. Az azóta eltelt évek remélem, bebizonyították, hogy az álmom megvalósult…”

http://autototalis.hu/hu/

Vissza