.

A régi bolgár főváros adott otthont a Prista Oil forgalmazói számára rendezett Texaco Delo értékesítési konferenciának

14-01-2020

A Prista Oil bulgáriai értékesítési csapata és helyi partnereik a barátságos hangulatú Veliko Tarnovóban gyűltek össze, ahol a cég által szervezett értékesítési tréningen vettek részt. A tréning tárgya a Chevron által gyártott Texaco Delo kenőanyagokkal kapcsolatos legfrissebb információk és trendek megismerése volt.

A tréninget Albena Ivanova, A Prista Oil K+F vezetője tartotta, aki bemutatta az értékesítési szakambereknek a Texaco Delo haszongépjármű kenőanyagcsaládot, majd válaszolt kérdéseikre. Ezt követően Irina Ropay, a Prista Oil csoport marketing koordinátora mutatta be az online elérhető, azt értékesítést segítő eszközöket és anyagokat, és további műszaki és marketing információkat osztott meg a résztvevőkkel.

“Reméljük, 2020-ban rendszeresen tudunk majd hasonló rendezvényeket tartani, hogy személyesen is kommunikálhassunk értékesítőinkkel és partnereinkkel, megismertessük őket a legújabb termékekkel és iparági hírekkel, és hogy közvetlenül a piacról kaphassunk visszajelzést” mondta az konferencia kapcsán Anatoli Anasztazov, a Prista Oil disztribútori értékesítési csatornájáért felelős igazgatója.

Vissza