.

A Havoline ProDS motorolajcsalád

09-04-2024

Vásárlóink az egész világon már több, mint 100 éve bíznak a Havoline motorolajok teljesítményében, a hétköznapi autósoktól kezdve egészen a különböző autó- és motorsportok képviselőiig.

A jellegzetes arany színű flakonokban forgalmazott Havoline ProDS termékcsalád a széles termékválasztéknak köszönhetően továbbra is az autósok nagy kedvence. A ProDS kollekció minden egyes olaja számos személygépkocsi-márkában és -modellben való használatra engedélyezett, és sok, az adott alkalmazásnak megfelelő egyedi előnnyel is rendelkezik.

 
Havoline ProDS BM SAE 5W-30 A Havoline ProDS BM SAE 5W-30 egy prémium teljesítményszintű, szintetikus, közepes hamutartalmú motorolaj. A speciális, fejlett technológiájú adalékrendszerrel készülő olaj megfelel a szigorú motorgyártói előírásoknak, és teljesíti a MB 229.52 jóváhagyás követelményeit.

A termék olyan előnyökkel rendelkezik, mint a hatékony, "keep-clean" adaléktechnológia, amely segít csökkenteni a káros lerakódásokat és az iszapképződést - ami hozzájárulhat a motor élettartamának meghosszabbításához. Emellett a termék fejlett szintetikus alapolaj-formulája csökkenti a motorolaj illékonyságát, és segít az olajfogyasztás minimalizálásában.


Havoline ProDS F SAE 0W-30 A Havoline ProDS F SAE 0W-30 egy prémium teljesítményszintű szintetikus személygépkocsi motorolaj, amelyet a Ford WSS-M2C950-A jóváhagyást igénylő jelenlegi Ford Focus és Ford Mondeo TDCi dízelmotorokban való használatra terveztek.

A Havoline ProDS F SAE 0W-30-at úgy fejlesztették, hogy segítsen a motor súrlódásának csökkentésében és hozzájáruljon a jobb üzemanyag-fogyasztáshoz anélkül, hogy ez a megbízhatóság és a tartósság rovására menne. Mi több, a termék szintetikus alapolajai a fejlett tisztító adalékrendszerrel kombinálva minimalizálják a lerakódások kialakulását és a kopást, s így segítik a motor élettartamának meghosszabbítását.


Havoline ProDS F SAE 5W-20 Egy másik, bizonyos Ford motorokban használható termék a Havoline ProDS F SAE 5W-20, egy prémium teljesítményszintű szintetikus személygépkocsi motorolaj, amelyet kifejezetten a Ford WSS-M2C948-B jóváhagyásnak megfelelő kenőanyagokat igénylő, közvetlen befecskendezéses, turbófeltöltős, 1,0 literes, 3 hengeres Ford EcoBoost benzinmotorokhoz terveztek.

A hosszabb olajcsere-periódusnak és a motor, valamint a kipufogógáz-kezelő rendszer hosszú élettartamának köszönhetően, amely e termék használatából adódhat, a tulajdonosok alacsonyabb fenntartási költségeket tapasztalhatnak. Emellett a termék szintetikus alapolajai a korszerű tisztító adalékokkal kombinálva segítenek megelőzni a lerakódások kialakulását és a kopást, így hozzájárulnak a motor hosszabb élettartamához.

 

Havoline ProDS M SAE 5W-30 A Havoline ProDS M SAE 5W-30 egy prémium teljesítményszintű, szintetikus, közepes kéntartalmú motorolaj. A speciálisan fejlett technológiájú adalékanyagokkal készülő olaj megfelel az MB 229.52 jóváhagyás követelményeinek.

A termék előnyei közé tartozik a korszerű szintetikus összetétel, amely a hosszabb olajcsereperiódusokon keresztül segíti a motor védelmét, s így segíti a szervizköltségek csökkentését. További előnye a szintetikus alapolaj-formulája, amely csökkentett illékonyságot tesz lehetővé, és segít az olajfogyasztás minimalizálásában.

 

A group of yellow bottles with red capsDescription automatically generated

 
Havoline ProDS MG SAE 0W-20 A Havoline ProDS MG 0W-20 egy prémium teljesítményszintű, szintetikus közepes kéntartalmú motorolaj, amelyet korszerű technológiájú adalékanyagokkal terveztek annak érdekében, hogy segítsen teljesíteni a motorgyártók legújabb üzemanyag-takarékossági követelményeit, és az alacsonyabb kipufogógáz-kibocsátást.

A prémium teljesítményszintű SAE 0W-20 viszkozitási fokozatnak és prémium adalékrendszerének köszönhetően a termék hozzájárulhat az üzemanyag-fogyasztás javításához. Az olajat úgy tervezték, hogy a magas hőmérsékletű motoralkatrészeket tisztán tartsa, ami hozzájárul a turbófeltöltőt károsító lerakódások elleni védelemhez.


Havoline ProDS P SAE 0W-30 A Havoline ProDS P SAE 0W-30 egy prémium teljesítményszintű szintetikus motorolaj, melyet korszerű technológiájú adalékrendszerrel terveztek. Az olaj megfelel a legújabb Peugeot Citroën PSA B71-2312 specifikációnak, és jobb hidegindítási motorvédelmet nyújt, nagyobb üzemanyag-takarékossági teljesítmény mellett.

A termék prémium szintetikus összetétele hozzájárul a motor védelméhez és a hosszabb olajcsereperiódusokhoz, így segítve a karbantartási és szervizköltségek csökkentését. Ráadásul az olaj nagy teljesítményű tisztító technológiája segít minimalizálni a lerakódásokat és az iszapot, elősegítve a motor hosszabb élettartamát és fenntartva az üzemanyag-takarékosságot.


Havoline ProDS RN SAE 0W-20 A Havoline ProDS RN SAE 0W-20 egy prémium teljesítményszintű szintetikus motorolaj, amelyet fejlett technológiájú adalékanyagokkal állítottak össze, és a Renault legújabb követelményeinek megfelelően tervezték.

A termék hozzájárul a hengerek, dugattyúk, gyűrűk és a szelepsor alkatrészeinek fejlett kopás- és korrózióvédelméhez, s ezzel segíti a motor élettartamának optimalizálását. További előnye az olaj közepes kéntartalmú (mid-SAPS) technológiája, amely elősegíti a katalizátor, a benzin- és a dízel részecskeszűrő rendszer védelmét, segítve ezzel a kipufogógáz-kibocsátás minimalizálását.

 

Havoline ProDS RN SAE 5W-30 A Havoline ProDS RN SAE 5W-30 egy prémium teljesítményszintű szintetikus motorolaj, amelyet fejlett technológiájú adalékanyagokkal állítottak össze, és úgy tervezték, hogy megfeleljen a Renault legújabb követelményeinek.

A termék összetétele erős oxidációs stabilitást, valamint hosszabb olajélettartamot és az alkatrészek védelmét segíti elő.

 

Havoline ProDS V SAE 0W-30 A Havoline ProDS V SAE 0W-30 egy prémium teljesítményszintű szintetikus motorolaj, amelyet kifejezetten a Volkswagen-Audi 504.00/507.00 és a Porsche C30 specifikációk kenési követelményeinek megfelelő, fejlett technológiájú adalékanyagokkal állítottak össze.

A sokoldalúan felhasználható termék a Volkswagen/Audi benzines és dízel személygépkocsijai és dízel kishaszonjárművei széles választékához alkalmas, turbófeltöltővel vagy anélkül. Emellett a terméket korszerű szintetikus összetételűre tervezték, hogy elősegítse a hosszú, alacsony illékonyságú olajélettartamot.

 

Havoline ProDS V SAE 5W-30 A Havoline ProDS V SAE 5W-30 egy prémium teljesítményszintű, szintetikus, alacsony alacsony kéntartalmú (low-SAPS) motorolaj, amelyet kifejezetten fejlett technológiájú adalékanyagokkal állítottak össze, hogy megfeleljen a szigorú motorgyártói előírásoknak, beleértve a Volkswagen-Audi 504.00/507.00, Porsche C30 és BMW LL-04 jóváhagyások követelményeit.

A termék hatékony, "keep-clean" adalékanyag-technológiája segít csökkenteni a káros lerakódásokat és az iszapképződést - hozzájárulva a motor élettartamának meghosszabbításához, míg a korszerű szintetikus alapolaj-formula elősegíti a motorolaj kisebb illékonyságát és segít minimalizálni az olajfogyasztást.

 

Havoline ProDS VB SAE 0W-20 A ProDS termékcsalád utolsó terméke a Havoline ProDS VB SAE 0W-20, egy prémium teljesítményszintű szintetikus, üzemanyag-takarékos motorolaj, amelyet kifejezetten a Volkswagen-Audi 508.00/509.00 jóváhagyás követelményeinek megfelelő, fejlett technológiájú adalékokkal terveztek.

Az új összetétellel kifejlesztett olaj elősegíti a hengerek, dugattyúk, gyűrűk és szelephajtások kopás- és korrózióvédelmét, ami hozzájárul a motor optimális élettartamához. Emellett a termék alacsony viszkozitási teljesítménye a fejlett adalékrendszerrel kombinálva hozzájárul a jármű jobb üzemanyag-hatékonyságához.

 

Forrás:

https://www.texacolubricants.com/en_uk/home/learning/from-chevron/personal-rec-vechicles-and-equipment/a-closer-look-at-texacos-havoline-prods-product-range.html

https://www.texacolubricants.com/content/chevron-lubricants/en_uk/home/learning/from-chevron/personal-rec-vechicles-and-equipment/a-closer-look-at-texacos-havoline-prods-product-range-part-2.html

Vissza