.

EREDMÉNYES EGYÜTTMŰKÖDÉS A SKUBA ÉS A BOSCH MAGYARORSZÁGI VÁLLALATAIVAL

16-01-2020

Bakonyi Éva (Értékesítési Vezető, Prista Oil-Hungary Kft.) számolt be a Texaco Delo kenőanyagok sikeres bevezetéséről a magyarországi SKUBA üzletláncban, valamint arról, hogy jelentősen emelkedett a Bosch Szervízhálózatban forgalmazott Havoline kenőolajok forgalma.

A SKUBA a legnagyobb tehergépjármű alkatrész forgalmazó Kelet-Európában. Magyarországon 2001 óta 9 üzletben árulnak elsősorban Mobil és Agip olajokat. Éva lépésről lépésre, egyesével állapodott meg velük arról, hogy tegyenek próbát a Texaco Delo-val. A kedvező tapasztalatoknak, és Éva kitartásának köszönhetően a SKUBA hálózat ma már rendszeres vásárlónk, akikkel a Prista Oil-Hungary Kft. közös akciókat és promóciókat is szervez.

A Bosch hálózatban Magyarországon 101 szervíz működik. Ezek közül 2016-ban három rendelt Texaco olajokat. Amióta Éva átvette ezt a kiemelt ügyfélkört, dinamikus növekedett az értékesítés: 2018-ban 28%-kal, 2019-ben további 29%-kal. A hálózat tagjai közül jelenleg 32 rendszeres vásárlónk van, akik a Prista-Bosch-Texaco Bónuszprogram tagjai is.

Gratulálunk Évának ezekhez a sikerekhez, amelyek a Texaco márka ismertségét növelő fontos lépések!

Vissza