.

Dun & Brandstreet Tanúsítványt kapott a Prista Oil-Hungary Kft.

08-02-2024

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Prista Oil-Hungary Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb vállalatok egyike.

Örömmel jelentjük be, hogy a Dun & Bradstreet objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, szilárd üzleti kapcsolatokban. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a  Dun & Bradstreet Tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A Prista Oil-Hungary Kft.  a Dun & Bradstreet „A” Tanúsítványát kapta meg, mely azt jelzi, hogy velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

A Dun & Bradstreet Tanúsítvány alapja a  Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A  Dun & Bradstreet Tanúsítványt Európa számos országában használják az üzleti élet különféle területein.

A Dun & Bradstreet minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint – Magyarország esetében - az Igazságügyi  Minisztérium adatai, a Cégbíróság bejegyzései, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatai. A minősítés beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, így a mérlegadatokat, eredménykimutatást, trendeket is. A Fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit.

Mivel a  Dun & Bradstreet minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Prista Oil-Hungary Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

A Prista Oil-Hungary Kft. 2003 óta van jelen a magyar piacon, autóipari és ipari kenőanyagok importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. Anyacégünk az egyik legnagyobb bolgár vállalat, a Prista Oil Holding, amely a világ mintegy 45 országában forgalmaz saját gyártású, illetve partnerei által gyártott innovatív kenőanyagokat. A Prista Oil Közép-Kelet-Európa számos országában, így Magyarországon is a Chevron Inc.-nek, a világ egyik legnagyobb energetikai vállalatának partnere, s évtizedek óta hivatalos forgalmazója a cég által fejlesztett és gyártott világhírű prémium Texaco kenőanyagmárkának.

Vissza