.

A 2020-as Friends Fest idén is rengeteg amerikaiautó-rajongót vonzott Csehországban

17-09-2020

A fesztivál fantasztikus autóbemutatókat, gyönyörű motorkerékpárokat, indián falut, nagyszerű zenei koncerteket, amerikai sportbemutatót, chili-versenyt és számos egyéb szórakozási lehetőséget kínált gyerek- és felnőtt látogatóinak

2020 augusztus 15-én ismét megrendezésre került a FriendFest fesztivál a csehországi Pardubicében. A rendezvényen a Prista Oil csehországi leányvállalata, a Prista Oil Czech s.r.o ebben az évben is részt vett, kiemelt partnerként. A fesztivál a cseh kormány érvényben lévő, Covid-19-cel kapcsolatos járványügyi intézkedéseinek teljes betartásával zajlott le.

De mi is az a Friends Fest? Egy jókedvű zenei fesztivál, bivalyerős amerikai autókkal, military eszközökkel és nagyszerű ételekkel. Az esemény amerikai hangulatban zajlik, szervezője az AUTO IN cég, amely nem csak fontos ügyfele, hanem partnere is cseh leányvállalatunknak. A Prista Oil Czech s.r.o nagy kiállítási területen jelent meg, közvetlenül a fesztivál VIP-sátra mellett. A fesztiválozók a Relax zónánkban pihenhették ki fáradalmaikat és megkóstolhatták Jakub kollégánk kitűnő hot-dogját is.

Standunkat sok ügyfelünk is felkereste. A kitűnő szervezésért köszönetet mondunk az Olio Czech Republicnak.

Vissza